Këmbimi Valutor, 11 qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.6 Shitet 101.3

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141.8 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 112.8

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 3 =