Këmbimi Valutor sot, 10 qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.7 Shitet 101.4

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 142.1 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 111.5 Shitet 112.4./

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =