Mamaja ime sot numëron vitet!

Nga Edi OGA –

Brezi i prindërve tanë, është brezi më pak egoist që ka jetuar; qëllimi i vetëm i jetës së tyre, ka qenë mirërritja dhe mirëqenia e fëmijëve! Lumturia e tyre e vetme, janë veprat e mira që ne kryejmë. Që kur e kam kuptuar këtë, e kam pasur të pamundur të bëj gjëra të papëlqyeshme për ta, sepse zhgënjimi i tyre do të ishte i papërballueshëm për mua. Në fakt kjo më ka ardhur natyrshëm, përsa kohë jam rritur nën modelin e tyre!
Thonë se fëmijët janë pasqyrë e prindërve, por edhe e kundërta qëndron mirë!
Gjithë jetën nënë dhe mësuese, uroj ta kemi mes nesh sa më gjatë, që mirësinë dhe urtësinë e “nana Pias” ta ndjejnë edhe stërnipërit e stërmbesat!

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =