Mit apo e vërtetë: A e redukton çokollata stresin?

“Çokollata zvogëlon stresin” duket pak si një nga ato gjërat që i thoni vetes për ngushëllim kur thjesht nuk ndaloni dot së ngrëni.

Ama, në këtë rast, keni absolutisht të drejtë!

Çokollata e zezë, është edhe më e mirë sepse ka sasi të lartë të kakaos, pra sasi më të mëdha të antioksidantëve të guximshëm.  Për më tepër, ka më pak sheqer në krahasim me çokollatat e tjera dhe sheqeri i tepërt mund të kontribuojë në probleme të tjera shëndetësore.

Ju mund të provoni gjithashtu, dhe thjesht kakao, e cila përmban shumë lëndë ushqyese, përfshirë magnezin që lufton stresin dhe alkaloidët që rrisin humori

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =