Nuk keni parë asnjëherë nuse të tillë, dalin fotot nga martesa e papritur e aktorit të famshëm turk

Çifti i famshëm turk Baris Arduc dhe Gupse Ozay i kanë befasuar të gjithë duke u martuar papritur.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =