Rama publikon raportin: Ja standardi europian që ka arritur Shqipëria(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar raportin e Agjencisë Europiane të Mjedisit, në të cilin thuhet se në vitin 2020, 76.5% e totalit të ujëravejanë të shkëlqyera.

Sipas Ramës, rritja e investimeve për ruajtjen e mjedisit e mbrojtjen ujore, si dhe përkujdesja shumë e madhe për plazhet, ka bërë që Shqipëria të arrijë standardet europiane në parametrat që masin cilësinë e ujrave në det, loiqene e lumenj.

“LAJM I MIRË

Sipas Agjencisë Europiane të Mjedisit

Rritja e investimeve për ruajtjen e mjedisit e për mbrojtjen ujore dhe përkujdesja shumë më e madhe për plazhet ka bërë që Shqipëria të arrijë standardet evropiane në parametrat që masin cilësinë e ujrave në det, liqene e lumenj”, shkruan Rama.

 

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =