Shpërthen Covid-19 në Gjirokastër, mbyllet Drejtoria e Tatimeve dhe 3 fasoneri

Në Gjirokatër numrat e Covid-19 janë çdo ditë e në rritje. Ndaj ISHSH në bashkëpunim me policinë e shtetit ka përforcuar kontrollet dhe masat parandaluese.

Mësohet se janë gjobitur 4 persona me nga 700 mijë lekë të rinj për thyerje karantine.

Gjithashtu bëhet me dije se është mbyllur pjesërisht për 1 fasoneri në Gjirokastër dhe 2 në Përmet.

Është kryer inspektim në spitalin rajonal “Omer Nishani” ku është lënë detyrë dezinfektimi i ambienteve dhe izolimi i detyruar për 7 persona pozitivë, 4 infermiere dhe 3 sanitare.

Po ashtu është bërë mbyllje e pjesshme e Drejtorisë së Tatimeve pasi 7 punonjës administrate rezultuan pozitiv.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =