Zgjidh një trëndafil dhe zbulo përparësitë e tua të vërteta në jetë

Kjo është një foto e gjashtë trëndafilave. Ato janë të ndryshme për nga ngjyra dhe forma. Zgjidhni një nga trëndafilat, të udhëhequr vetëm nga intuita juaj dhe zbuloni se cila është përparësia juaj.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Ju jeni personi që thoni të vërtetën në sy. Ju jeni shumë të drejtpërdrejtë dhe besoni se drejtësia duhet të mbizotërojë, me siguri.

Por ky qëndrim shpesh nuk vlerësohet nga të tjerët, sepse jo të gjithë janë të gatshëm të dëgjojnë nga ju atë që mendoni me të vërtetë dhe me këtë njerëzit ndihen jo rehat.

Nr. 2

Ju jeni një person shumë i njohur. Nga natyra, ju jeni shumë të lidhur me të dashurit tuaj, fëmijët, bashkëshortin a bashkëshorten. Ju i doni vaktet familjare, jeni të dashur, të sjellshëm dhe shumë intuitivë.

Rezulton se të tjerët nuk e vlerësojnë gjithmonë ndihmën dhe vëmendjen tuaj. Kur kjo të ndodhë, ju nuk e meritoni aspak.

Nr. 3

Ju jeni një person shumë i ekuilibruar që përpiqeni të shmangni konfliktet. Ju nuk jeni gati për çdo situatë, por shmangni të qenit me njerëz që nuk kanë asgjë të mirë për të shtuar në jetën tuaj dhe largoheni shpejt.

Ju jeni gjithmonë për paqe, ju jeni të shoqërueshëm dhe të këndshëm.

Nr. 4

Ju jeni një person shumë krijues dhe i talentuar. Ju keni një vetëdije të vetme, një intuitë të lartë. Ndonjëherë keni ëndrra të shkëlqyera profetike dhe gjithmonë i vini re të gjitha shenjat që fati ju dërgon.

Nr. 5

Ju jeni një person shumë privat, ju pëlqen të jeni në qetësinë e një ambienti të këndshëm me njerëzit që ju pëlqen.

Jeni mësuar të mos u besoni njerëzve, keni frikë nga pjesa tjetër dhe nuk i lini të hyjnë në botën tuaj. Ju jeni shumë të interesuar për ezoterizmin, shpesh me humor të keq dhe futeni kollaj në konflikt.

Nr. 6

Ju jeni një person aktiv. Ju jeni shumë të dobishëm, për aq sa mund të lini pas dore kokën tuaj, për të arritur qëllimin tuaj.

Ndonjëherë së pari veproni dhe pastaj mendoni. Dashuria po drejton zemrën tuaj tani.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =