Zgjidhni një Yll Polar dhe zbuloni se ku do t’ju çojë!

A i njihni qëllimet, projektet dhe ëndrrat tuaja? Çfarë duhet të bëni për t’i realizuar? Po sikur të keni nevojë për këshillë ose jeni hutuar në mendimet tuaja? Bëni zgjedhjen tuaj dhe zbuloni!

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Ylli numër 1 thotë se fokusi kryesor është mirëqenia materiale në një nivel shumë të lartë. Ju dëshironi të arrini një nivel financiar që ju bën më të relaksuar në jetë.

Kjo është kur do të kishit mundësinë të merrni pjesë në aktivitete shoqërore. Kryerja e kërkimeve shoqërore, pjesëmarrja në projekte, duke e bërë botën një vend më të mirë dhe zgjimi i një ndjenje përgjegjësie ndër të tjera.

Nr. 2

Do të thotë që qëllimi juaj në jetë është të krijoni një familje të mirë, në mënyrë që gjithçka të jetë e ngrohtë dhe e qetë. Familja për ju është gjëja më e çmuar që një person mund të ketë. Kështu e imagjinoni lumturinë.

Shtëpia për ju është, mbi të gjitha, njerëzit e afërt. Të gjitha fillimet e mira për ju në shtëpi dhe për familjen tuaj.

Nr. 3

Do të thotë që qëllimi juaj në jetë është zhvillimi personal. Ju dëshironi të luftoni me të metat tuaja, të ndryshoni veten për t’u përmirësuar, sepse jeni të sigurt se vetëm në këtë mënyrë bota do të përmirësohet.

Nr. 4

Do të thotë që jeta juaj ka një qëllim: të sjellë gëzim tek njerëzit, tek ata që janë më afër jush. Ju dëshironi ta bëni jetën tuaj të paktën pak më të mirë.

Ju e kuptoni që secilit prej tyre ndonjëherë u mungon ngrohtësia, dashuria dhe mirëkuptimi. Dhe nëse secili person përpiqet t’u japë gëzim edhe atyre më të afërt, do të ketë shumë më shumë lumturi në botë.

Nr. 5

Kjo do të thotë që qëllimi juaj është të bëheni një person i lirë dhe i pavarur. Ju dëshironi të jeni të lirë nga çdo formë e varësisë, siç janë zakonet e këqija, komplekset, dogmat dhe stereotipet.

Mendimi juaj duhet të jetë i lirë nga normat dhe idetë e imponuara nga shoqëria nga mendimet e të tjerëve.

Nr. 6

Do të thotë qëllimi juaj është të jeni në gjendje të udhëtoni, ju doni të udhëtoni nëpër botë. Jo vetëm që filloni ta shihni botën ndryshe, por gjithashtu e kuptoni që mund të jetoni ndryshe.

Udhëtimi ju jep një ndjenjë të lirisë totale dhe ju lejon të shpëtoni nga jeta “normale”, të shihni dhe të përjetoni diçka të re.

Nr. 7

Do të thotë qëllimi juaj është të jeni financiarisht të pavarur dhe të jeni të suksesshëm. Ju dëshironi të keni atë sasi parash që do t’ju lejojë të mos keni nevojë për asgjë.

Ju e kuptoni që duhet të kurseni dhe investoni të paktën 10% të asaj që keni fituar për ato para për t’u bërë një mjet financiar që më vonë punon për ju.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =