Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Vendet ideale ku mund ta rrëmbeni partnerin për një aventurë s*ksuale gjatë verës

ver-780x405

Kur moti është i ngrohtë dhe hormonet janë të gjitha lart gjatë verës duhet të bëni një lëvizje ndryshe në marrëdhënien tuaj intime. Vendet ku mund të provoni kënaqësi seksuale maksimale jashtë shtëpisë.

Në një çati a në tarracë pallati, nën yje. Zhurma e zbehtë e trafikut, boritë e makinave do të jenë si një kolonë e largët.

Në një varkë! Lëreni oshtimën e oqeanit të vendosë ritmin tuaj.

Në një çadër, në pyll. Sigurohuni të shmangni insektet që mund të iu dëmtojnë.

Në një shkëmb të madh edhe pse është nxehtë raporti ndizet më lehtë.

Në një rrugicë të errët, në një qytet të vogël.

Nën një batanije, në plazh.

Mbi rërën e lagur, në një hapsirë të veçantë.

Nën një ujëvarë ose në vende tropikale.

Në një shtëpi të vetmuar. Zhurma e vetme është ajo e gjetheve të pemëve nga era.

Në një zonë të fshehtë gjatë një udhëtimi të gjatë me makinë.

Leave a comment