Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Qarqet më të rrezikuara nga zjarri dhe ditën kur fillojnë reshjet, IGJEUM bën njoftimin e rëndësishëm

Download

IGJEUM bën me dije se qarqet më të rrezikuara deri më tani nga zjarret në vendin tonë janë Fieri, Vlora dhe Gjirokastra, ndërsa në Shkodër, Dibër dhe Lezhë rreziku është më i moderuar, deri nesër pasi pritet që situata të jetë më e vështirë.

Leave a comment