Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Zjarri ‘pushton’ edhe Pogradecin, përfshihet nga flakët masivi pyjor i Mokrës

zjarr-1-1-768x431-1

Një tjetër vatër zjarri në vend. Zjarri ka përfshirë masivin pyjor të Ahishteve në zonën e Mokrës në Pogradec e njohur si Guri i Nikës.

Drejt vendngjarjes janë nisur punonjës të zonave të mbrojtura dhe emergjencat.

Ndërhyrja po bëhet vetëm me mjete rrethanore pasi zona është terren malor dhe i thyer dhe shuarja e flakëve është e pamundur me mjetet e zjarrfikësve.

Leave a comment