Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Emërohet kreu i ri i Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve

8DB750D4-8618-4EDA-BA9B-4C624D4331F6

Pas emërimit të Delina Ibrahimajt në krye të ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, në pozicionin e kreut të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve është emëruar Ceno Klosi. Klosi ka mbajtur më herët pozicionin e drejtorit të AKUM (Agjencia Kombëtare e Ujësjellës Kanalizimeve).

Leave a comment