Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni sëmurë

-785-0-617a7cbd9eaea

Sistemi imunitar është vazhdimisht aktiv që do të thotë se ka nevojë për një dozë të shëndetshme të vitaminave dhe mineraleve në mënyrë që të jeni energjikë. Recetat e mëposhtme janë të mbushura me lëndë ushqyese thelbësore për shëndetin e përditshëm ose për të luftuar viruset si ftohja ose gripi.

Lëngjet janë të pasura me kalium, vitamina A, vitaminë B-6, vitaminë B-9, vitaminë C, zink etj.

1. Portokalle, portokall i kuq dhe agrume të tjera

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

2. Mollë jeshile, karotë dhe portokall

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

3. Panxhar, karotë, xhenxhefil dhe mollë

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

4. Domate

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

5. Luleshtrydhe dhe kivi

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

6. Luleshtrydhe dhe mango

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

Leave a comment