Kujdes me pasaportën e vaksinimit!

Nga Erion DASHO –
Kryeministri u mburr me njohjen e pasaportës shqiptare të vaksinimit nga vendet e BE-së, por harroi një detaj të rëndësishëm.
Vetëm pasaportat e vaksinimit me vaksina të njohura nga EMA janë të vlefshme për hyrjen në BE! Qytetarët që dëshirojnë të udhëtojnë, duhet të bëjnë kujdes për të mos u ndodhur përballë surprizave të pakëndshme!
Si gjithmonë gjatë kësaj pandemie, të mashtruar dhe të keqpërdorur nga qeveria, ministria dhe komiteti…

*  Autori shërben në Kompaninë “Partner”, si Drejtor për Shëndetin Dixhital dhe Inovacionet, në Frankfurt të Gjermanisë.

Mund të jetë një imazh i teksti
Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − two =