Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ardi Veliu mbërrin me urgjencë në SPAK

Capture-6 (1)

Në orën 10:30 është lajmëruar në konferencë e përbashkët për shtyp mes drejtuesve të lartë të policisë shqiptare, përfaqësuesve të Anti-mafias italiane në lidhje me ekzekutimin e urdhër-ndalimit të 38 personave të akuzuar për veprat penale të korrupsionit, abuzimit me detyrën, pastrimit të produkteve të veprave penale dhe trafikimit ndërkombëtar të lëndëve narkotike, në kuadër të operacionit të koduar ‘Shpirti’.

Mësohet se në ambientet e SPAK ka mbërritur edhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu dhe drejtues të tjerë të lartë të Policisë së Shtetit.

Leave a comment