Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ç’do të thotë nëse shihni numra që përsëriten më shpesh se zakonisht

-785-0-60265d191953e

Me siguri keni dëgjuar se kur rastisni të shihni orën 11:11 apo 12:12 është momenti për të shprehur një dëshirë pasi është shenjë e fatit të mirë. Duket si rastësi e çuditshme që shihni numra të përsëritur herë pas herë, por në fakt është universi ai që po përpiqet t’ju thotë diçka.

Numrat e përsëritur që kapni vazhdimisht janë një mënyrë e universit për të tërhequr vëmendjen tonë. Ndoshta, mund ta ndodhë që sa herë sheh orën është 2:22. Pastaj një ditë tjetër fatura e darkës në restorant të vjen 22.22 dollarë. Mund të mendoni se e gjithë s’është asgjë veçse koiçidencë, por në fakt jo. Eshtë një shenjë që vjen me një kuptim specifik.

Numrat që përsëriten si 11:11, 222 apo 555 njihen në numerologji si “master numbers” që do të thotë se janë numra me shumë fuqi, me mision shpirtëror dhe fatsjellës. Ndryshe njihen edhe si “numra ëngjëjsh” që praktikisht kanë të njëjtin kuptim. Nuk ka rëndësi nëse besoni tek ëngjëjt, universi apo tek fuqia e mendjes, numrat e përsëritur që iu dalin para nuk janë aksidentalisht.

Related Posts

Leave a comment