Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

U kërkohet vaksinë anti-COVID ose test PCR, studentët nuk lejohen të futen në auditorë

ff-1-752x440

Ka filluar sot në mbarë vendin viti i ri akademik. Studentët do iu rikthehen auditorëve, pas një shkëputjeje të gjatë, për shkak të situatës së koronavirusit.

Ndërkohë kusht për rikthimin në auditore është vaksinimi kundër Covid-19 Dhjetëra studentë në universitetin e Vlorës, ‘Isamil Qemali’, nuk janë lejuar që të futen në auditorë, kjo pasi nuk kanë marrë asnjë dozë të vaksinës anti-COVID si dhe nuk kanë një test PCR ku vërtetojnë që nuk janë të infektuar me koronavirus.

Mësohet se në hyrje të universitetit është një person nga pika e vaksinimit, i cili u kërkon certifikatën e vaksinimit, ose vërtetim se kanë marrë një dozë të vaksinës kundër COVID.

Related Posts

Leave a comment