Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Sot seanca parlamentare, ja çfarë pritet të ndodhë

kuvendi3-770x382-1-752x382

Parlamenti do të mblidhet këtë të enjte në seancë plenare në orën 10:00.

Në rend dite, është parashikuar interpelancë me zv.kryeministrin Arben Ahmetaj, kërkuar kjo nga deputeti i PD, Fredinand Xhaferraj.

Ndër pikat që pritet të diskutohet është projektligji për miratimin e buxhetit faktit të vitit 2020, si dhe pritet të hidhet për votim projektligji për eurobondin që do të emetohet nga ministri i Financave dhe Ekonomisë.

Koha e mbetur më pas do të jetë në dispozicion për diskutime jashtë rendit të ditës.

Related Posts

Leave a comment

Sot seanca parlamentare, ja çfarë pritet të ndodhë

kuvendi3-770x382-1-752x382

Parlamenti do të mblidhet këtë të enjte në seancë plenare në orën 10:00.

Në rend dite, është parashikuar interpelancë me zv.kryeministrin Arben Ahmetaj, kërkuar kjo nga deputeti i PD, Fredinand Xhaferraj.

Ndër pikat që pritet të diskutohet është projektligji për miratimin e buxhetit faktit të vitit 2020, si dhe pritet të hidhet për votim projektligji për eurobondin që do të emetohet nga ministri i Financave dhe Ekonomisë.

Koha e mbetur më pas do të jetë në dispozicion për diskutime jashtë rendit të ditës.

Related Posts

Leave a comment