Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 29 Korrik 2021

OIP

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 29 Korrik 2021

Related Posts

Leave a comment