Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Sot njoftohen ndryshime në Policinë e Shtetit, Drejtori Gledis Nano paralajmëron konferencën për shtyp

gledis-nano-1

Drejtori i ri i Policisë së Shtetit Gledis Nano do të mbaj sot një konfrencë për shtyp në orën 13:00. Siç u raportua edhe më parë nga newsbomb.al Nano pritet që të ndryshoje drejtuesit e policisë në qarqe dhe komisariate.

Dhe pikërisht këto ndryshime, dhe emrat e rinj pritet që ti prezantojë pas disa orësh Nano.

“Duke ju uruar javë të mbarë, ju njoftoj se në orën 13:00, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit do të japë një konferencë për shtyp” njofton policia.

Më herët newsbomb raportoi se drejtori i ri i Policisë së Shtetit Gledis Nano ka firmosur urdhrin e parë për ndryshimet në organizatën të cilën ai e drejton. Bëhet me dije se shkresa me largimet dhe lëvizjet e para është firmosur pasditen e së premtes.

Related Posts

Leave a comment

Sot njoftohen ndryshime në Policinë e Shtetit, Drejtori Gledis Nano paralajmëron konferencën për shtyp

gledis-nano-1

Drejtori i ri i Policisë së Shtetit Gledis Nano do të mbaj sot një konfrencë për shtyp në orën 13:00. Siç u raportua edhe më parë nga newsbomb.al Nano pritet që të ndryshoje drejtuesit e policisë në qarqe dhe komisariate.

Dhe pikërisht këto ndryshime, dhe emrat e rinj pritet që ti prezantojë pas disa orësh Nano.

“Duke ju uruar javë të mbarë, ju njoftoj se në orën 13:00, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit do të japë një konferencë për shtyp” njofton policia.

Më herët newsbomb raportoi se drejtori i ri i Policisë së Shtetit Gledis Nano ka firmosur urdhrin e parë për ndryshimet në organizatën të cilën ai e drejton. Bëhet me dije se shkresa me largimet dhe lëvizjet e para është firmosur pasditen e së premtes.

Related Posts

Leave a comment