Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Gusht 2021

kursi-kembimi-konica.al_-1-1-1-3-1-2-12

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë  Euroja dhe Franga Zvicerane ka shënuar rënie.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment